سنگر گزارشگران آزادیخواه

خراسان / افغانستان

سرزمین رقابت شبکه های استخباراتی ________________________________________________________________________

خوب برویم سر حسن شرق, استادعزیزم نظر به پژوهش ها ومطالعاتش فرمود, رضا شاه کبیر پادشاه ایران, بوسیله کارآگاهانش اطلاع یافت که تمام روسهای که درایران بنام خدمه یا مهندس یا پزشک یا هرکار دیگری که آمده اند, همه شان مشغول فعالیت های جاسوسی اند, رشاه کبیر پس از آنکه به فعالیت های جاسوسی روسها درایران یقین حاصل کرد, دستور داد تا ظرف 48 ساعت همه روسها خاک ایران را ترک نمایند. همه روسها به کشور شان برگشتند به جز یک خانواده که خودرا درلباس ایرانی زده ودرگوشه یی پنهان شده بود. رضا شاه کبیر پس از اطلاع دقیق, دستور داد تا همان روسی الاصل که خودرا ایرانی جا زده, درپیش خانه اش چقوری حفر نمایند واورا درهمان چقوری زنده به گور نمایند. فرزند جوانش که به خانه برگشت, احوال پدر خودرا پرسید, گفتند که سپاهیان رضاه شاه, اورا پیش خانه اش زنده در گور کرده اند. پسر جوانش همه رابا یک پسر خوردسالش که حسن نام داشت, گرفته راه فرار را درپیش گرفت تا اینکه پس از روزهای زیادی, سرانجام از خاک ایران بیرون و خاطرش جمع شدکه به کشورهمسایه, در فراه رسید. درفراه خودرا جابجا ساخت وهمان فرزند خوردسالش بزرگ وشد حسن شرق که بازهم ازتباط جاسوسی شان رابا روسیه قایم و پا برجا نگهداشته بود وحسن شرق را درپهلوی داودخان جا دادند وتا نخست وزیری آخرین حکومت دست نشانده روسیه درکابل یعنی حکومت دکترنیجب رسید وباقی ماجرا.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

حامد کرزی و مولوی تره خیل اولین رهبران طالبان مقرر شده بودند

‎(The twentieth day )مدیر بخش القاعده سی ای ای از سفارت آمریکا در 1989 میلادی در اسلام آباد در تاب خود به نام روز بیستم(Logan Grace : چنین مینویسد

‎سران ارتش و ای اس آی پاکستان برای چوشاندن دوباره دیگ در کابل یک پلان وسعی را طرح ریزی کردند چون آنچه را که از تنظیم های جهادی که در سال 1992 میلادی وارد کابل شده بودند توقع داشتن بدست نیاوردن و هدف اصلی ای اس آی حرب اسلامی گلبدین بود که باید ریاست جمهوری را بدست بگیرد و کابینه را خود انتخاب نماید ولی از طرف تنظیم جمعیت اسلامی به رهبری برهان الدین ربانی و قوماندان احمد شاه مسعود با آن مخالفت گردید و مجددی رهبر نجات ملی حکومت انتقالی را در کابل تاسیس کرد. حزب اسلامی به رهبری گلبدین به آن مخالفت نمود و جنگ های تنظیمی در کابل برای به قدرت رسیدن در گرفت.

(( از این جا بود که ای اس آی برای اهداف دوم خود توسط ملا ترخیل و حامد کرزی به تشکیلاتی نو دست یافت و در پشاور و کویته یک نهاد جدید را به نام (شورای کابل ) تاسیس کرد. بعد از شش ماه این شورا تبدیل به گروه طالبان گردید

‎ افسر نظامی شاهد رضا مدیر Mبخش القاعده ( ای اس آی ) که مشاور ارشد اسامه بن لادن و مسول امور مالی آن بود یک تعداد افراد مربوط حزباسلامی و القاعده را منسجم ساخت تا تشکیلات آن را وسیع و به نام گروه طالبان به پا ایستاده نماید. افراد و قوماندانان جهادی را شامل این گروه نو بنیاد ساخت و در رأس رهبری آن دو نفر را هریک (حامد کرزی ) از تنظیم مجددی و (ملا محمد عمر ) از تنظیم مولوی محمد نبی انتخاب شد. که بعدا نظر به مخالفت اسامه بن لادن و مولوی ترخیل حامد کرزی از سطح رهبری حذف و ملا محمد عمر در سطح رهبری قرار گرفت. شاهد رضا امکانات مالی گروه نو بنیاد طالبان را از اسامه بن لادن اخذ نمود. اسامه بن لادن ملیاردر سعود از لحاظ ثروت زیاد مورد توجه سران ارتش و ای اس آی پاکستان قرار داشت و دولت عربستان سعودی و آمریکا، انگلیس و بعضی از کشور ها پول های اسامه را در بانک های بین‌المللی قید نموده بود که دگروال شاهد رضا توانست از بانک های سعودی ، امارات و دیگر کشور های عربی آزاد سازد و همه پول های وی را به حساب بانکی خود ریخت؛ چون شاهد رضا یگانه شخصی مورداعتماد اسامه و مشاور ارشد آن بود و تماما پلان های خارجی القاعده توسط شاهد رضا طرح ریزی میشد.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

گپ وسخن درباره رقابت و فعالیت های شبکه های جاسوسان روسی وانگلیسی در سرزمین ابا واجداد ما یعنی خراسان تا افغانستان, بسیار پیچ وتاب دارد, از جمله است تره کی ها وحسن شرقی ها, که حالا دنبال حسن شرق باید رفت:

استاد گرانمایه ما عبدالطیف خان پیروز رستم زاده که هرباری در جرمنی برایش زنگ میزنم دستهای مبارکش را از این طرف اوقیانوس ها می بوسم و بیاد میاورم که با چه قدمهای استوار ومتین وشمرده داخل صنف ما در مکتب حبیبیه میشد وبا چه وقار و بلند مرتبتی بما درس انسان گرایی و مدنیت پروری میداد. عمرس با خوشبختی وسرفرزای وتندرستی دراز باد.

روانشاد محمد صدیق طرزی افشاگر یک جاسوس روس درکابل

سرزمینی که امروزه افغانستانش خوانند, چندین سده است که درکشمکش و نبرد سازمانهای استخباراتی, گیر افتاده و جز به نیروی تدبیر وخردورزی و سنجشگری, راه بیرون رفتی از این بحران نفس گیر, وجود نخواهد داشت.

در میان همین کشمکش های استخباراتی, فرازمندان بی ترسی هم داشته ایم که پرده از چهره جاسوسان کشورهای استعماری برداشته اند و به افشای آنها پرداخته اند.

یکی ازاین نامداران میهن دوست ما, شخصیت دوست داشتنی روانشاد محمدصدیق طرزی است که هم نویسنده وشاعر و هم برای میهنش خدمات ارزندۀ بجای گذاشته است که یکی از آن خدمات, افشای یک جاسوس روسی به نام (ملنگ کفن پوش) بوده است.

  روانشاد صدیق طرزی مقاله های پخته ومبوسط برای روزنامه کاروان (1347-1452 خورشیدی در دهه قانون اساسی) می نوشت که دریک پژوهش افشاگرانه اش که درسال 1348 خورشیدی در روزنامه کاروان چاپ کابل, به نشر رسیده بود, نقاب از چهره یک جاسوس روس به نام (ملنگ کفن پوش) برداشته بود.

به نوشته روانشاد محمدصدیق طرزی, ملنگ کفن پوش, شبها در یک گور در گورستان شهدای صالحین ( گورستان مادری بنده), می خوابید و روز ها, کفن به تن, در کوچه وپس کوچه ها وبازار های کابل قدیم , گشت وگزار داشت و ضمن گپ وسخن با مردم, اطلاعات جمع آوری میکرد و با پهن شدن دامن سیاه شب, به شهدای صالحین برمیگشت و برای خواب در گور داخل میشد واین داستان ادامه میافت.

                                                                                                                                                             روانشاد محمدصدیق طرزی

سرا نجام تعدادی از مردم کابل قدیم, به این ملنگ کفن پوش که روز ملنگ وشب پلنگ میشد, مشکوک شدند ویک روز که از گور خود بیرون وشروع به گشت وگراز در شهر کرد, رفتند و آن گور را تلاشی کردند وبا کمال تعجب دریافتند که در آن جا قلم وکاغذ و ماشین مخابره وجود دارد که شبها اطلاعات جمع آوری شده رابه سفارت روسیه درکابل مخابره میکند.

مرم خشمگین کابل قدیم, که دریافتند این ملنگ کفن پوش که روز ملنگ وشب پلنگ است, بر وی شوریدند, و اورا زیر سنگ ومشت ولگد به قتل رسانیدند.

( از آن مقاله تنها همینش یادم مانده که نگاشته شد)

به سلامت

______________________________________________________________________________________________________